Welkom op de sponsorpagina van de Canon De Noordoostpolder.

Het bestuur van Stichting Canon De Noordoostpolder is zijn sponsors bijzonder erkentelijk voor hun financiële bijdragen. Zonder deze steun had het bestuur de canon niet kunnen realiseren. Op de homepage geeft voorzitter Hans Roefs aan dat door deze canon de kennis over de boeiende geschiedenis van de Noordoostpolder zal toenemen, zowel bij de eigen bevolking, als bij bezoekers van het gebied. De canon zorgt indirect dus ook voor polderpromotie. Dat maakt de bijdragen van onze sponsors nog eens extra waardevol.
 

Hoofdsponsoren

 
Gemeente Noordoostpolder is een belangrijke hoofdsponsor van Stichting Canon De Noordoostpolder
Gemeente Noordoostpolder is een belangrijke hoofdsponsor van Stichting Canon De Noordoostpolder
 
 
De pioniers in de Noordoostpolder droomden over een eigen boerderij. En van de opbouw van een nieuwe gemeenschap. Bij die ambities hoorde ook een bank. Zaken doen op basis van gelijkwaardigheid, niet weglopen bij incidentele tegenvallers, daar ging het de pioniers om. >> lees meerDe pioniers in de Noordoostpolder droomden over een eigen boerderij. En van de opbouw van een nieuwe gemeenschap. Bij die ambities hoorde ook een bank. Zaken doen op basis van gelijkwaardigheid, niet weglopen bij incidentele tegenvallers, daar ging het de pioniers om. >> lees meer
 
 
 
 Het Prins Bernhard Cultuurfonds is op 10 augustus 1940 in Londen opgericht om geld in te zamelen voor de aankoop van Spitfire vliegtuigenHet Prins Bernhard Cultuurfonds is op 10 augustus 1940 in Londen opgericht om geld in te zamelen voor de aankoop van Spitfire vliegtuigen
 
 
 
Mercatus verhuurt 4.800 sociale huurwoningen in de Noordoostpolder en is sterk betrokken bij de belangen van haar bewoners. De oorsprong van woningcorporaties ligt in de 19e eeuw toen Amsterdamse notabelen iets wilden doen aan de woningnood en aan de beroerde huisvesting van arbeidersgezinnen. Mercatus verhuurt 4.800 sociale huurwoningen in de Noordoostpolder en is sterk betrokken bij de belangen van haar bewoners. De oorsprong van woningcorporaties ligt in de 19e eeuw toen Amsterdamse notabelen iets wilden doen aan de woningnood en aan de beroerde huisvesting van arbeidersgezinnen.
 
 
Waterschap Zuiderzeeland zorgt sinds het jaar 2000 in Flevoland voor voldoende water (juist waterniveau), veiligheid (dijken) en schoon water (zuiveringsinstallaties). Waterschap Zuiderzeeland is de waterbeheerder in Flevoland en een klein deel van Friesland en Overijssel.
Waterschap Zuiderzeeland zorgt sinds het jaar 2000 in Flevoland voor voldoende water (juist waterniveau), veiligheid (dijken) en schoon water (zuiveringsinstallaties). Waterschap Zuiderzeeland is de waterbeheerder in Flevoland en een klein deel van Friesland en Overijssel.
 
 
 
TMS, actief in scheepsbouw en scheepsonderhoud, is in 1999 opgericht door Flemming Engelchor uit Nagele. Een van de eerste projecten was de bouw van een serie replica's van een oud-Hollandse opduwer.TMS, actief in scheepsbouw en scheepsonderhoud, is in 1999 opgericht door Flemming Engelchor uit Nagele. Een van de eerste projecten was de bouw van een serie replica's van een oud-Hollandse opduwer.
 
 
 
MC Groep is opgericht op 13 februari 2009 en bestaat uit drie locaties. Ziekenhuis MC Emmeloord, gevestigd in het Dokter J.H. Jansencentrum, MC Zuiderzee in Lelystad en de polikliniek MC Dronten. Daarnaast houden specialisten van MC Groep spreekuren in het gezondheidscentrum Het Dok op Urk. MC Groep is opgericht op 13 februari 2009 en bestaat uit drie locaties. Ziekenhuis MC Emmeloord, gevestigd in het Dokter J.H. Jansencentrum, MC Zuiderzee in Lelystad en de polikliniek MC Dronten. Daarnaast houden specialisten van MC Groep spreekuren in het gezondheidscentrum Het Dok op Urk.
 

Plus Sponsoren

 
Het verkoopsucces is mede te danken aan de centrale ligging. De goede verbindingen met de Randstad (A6), het Gooi (A27) en Midden-Nederland (A50) maken Marina Schokkerstrand uitstekend bereikbaar. De Marina ligt op een kruispunt van waterwegen, vanwaar de watersporter alle kanten op kan. De vele mogelijkheden bieden met elk boottype en bij elk weer een boeiend vaardoel.Het verkoopsucces is mede te danken aan de centrale ligging. De goede verbindingen met de Randstad (A6), het Gooi (A27) en Midden-Nederland (A50) maken Marina Schokkerstrand uitstekend bereikbaar. De Marina ligt op een kruispunt van waterwegen, vanwaar de watersporter alle kanten op kan. De vele mogelijkheden bieden met elk boottype en bij elk weer een boeiend vaardoel. 
 
LTO Noord is een vereniging waar boeren en tuinders lid van kunnen worden, om hun belangen goed te laten behartigen. De leden zijn aangesloten bij een afdeling op lokaal niveau. LTO Noord afdeling Noordoostpolder is zo'n afdeling. Zij is in maart 2007 ontstaan uit een fusie van 11 kleinere afdelingen. te weten Bant, Creil, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten en Tollebeek.LTO Noord is een vereniging waar boeren en tuinders lid van kunnen worden, om hun belangen goed te laten behartigen. De leden zijn aangesloten bij een afdeling op lokaal niveau. LTO Noord afdeling Noordoostpolder is zo'n afdeling. Zij is in maart 2007 ontstaan uit een fusie van 11 kleinere afdelingen. te weten Bant, Creil, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten en Tollebeek.
 
NLR’s mission is to increase the sustainability, safety and efficiency of air transport. NLR is the Dutch knowledge enterprise for identifying, developing and applying advanced technological knowledge in the area of aerospace. Our activities are relevant to society, market-oriented and carried out on a non-profit basis. We thus strengthen the innovativeness, competitiveness and effectiveness of government and business.NLR’s mission is to increase the sustainability, safety and efficiency of air transport. NLR is the Dutch knowledge enterprise for identifying, developing and applying advanced technological knowledge in the area of aerospace. Our activities are relevant to society, market-oriented and carried out on a non-profit basis. We thus strengthen the innovativeness, competitiveness and effectiveness of government and business.
 
Van Staveren bedrijven heeft verschillende tankstations in Flevoland en omstreken. U kunt bij deze tankstations betalen met de Van Staveren kredietkaart. Deze kredietkaart levert u voordeel op!Van Staveren bedrijven heeft verschillende tankstations in Flevoland en omstreken. U kunt bij deze tankstations betalen met de Van Staveren kredietkaart. Deze kredietkaart levert u voordeel op!
 
De Van Eesteren-Fluck & Van Lohuizen Stichting beheert de geestelijke en intellectuele nalatenschap van de architect-stedebouwkundige prof. C. van Eesteren en van diens collega en geestverwant planoloog/stedebouwkundige prof. ir. Th.K. van Lohuizen. De stichting is opgericht in 1975. Het heeft als doel het ontwikkelen en bevorderen van ruimtelijke ordening, stedebouwkunde, architectuur, planologie en landschapsarchitectuur in de geest van Van Eesteren en Van Lohuizen.De Van Eesteren-Fluck & Van Lohuizen Stichting beheert de geestelijke en intellectuele nalatenschap van de architect-stedebouwkundige prof. C. van Eesteren en van diens collega en geestverwant planoloog/stedebouwkundige prof. ir. Th.K. van Lohuizen. De stichting is opgericht in 1975. Het heeft als doel het ontwikkelen en bevorderen van ruimtelijke ordening, stedebouwkunde, architectuur, planologie en landschapsarchitectuur in de geest van Van Eesteren en Van Lohuizen.
 
Het Geomatics Business Park (GBP) is een business en science park voor bedrijven en kennisinstituten die omgevingsinformatie produceren over onze leefomgeving. De basis hiervoor is kennis van processen die zich afspelen op het aardoppervlak. Gebruik van geowetenschappen, aardobservatie en informatietechnologie levert een unieke combinatie op de snel groeiende markt.Het Geomatics Business Park (GBP) is een business en science park voor bedrijven en kennisinstituten die omgevingsinformatie produceren over onze leefomgeving. De basis hiervoor is kennis van processen die zich afspelen op het aardoppervlak. Gebruik van geowetenschappen, aardobservatie en informatietechnologie levert een unieke combinatie op de snel groeiende markt.
 
Provast is dé innovatieve (her)ontwikkelingsspecialist voor binnen-stedelijke projecten op het vlak van wonen, werken, winkelen en verblijven. Provast ontwikkelt sinds 1985 hoogwaardig en duurzaam vastgoed met passie, vakmanschap en ondernemerschap.Provast is dé innovatieve (her)ontwikkelingsspecialist voor binnen-stedelijke projecten op het vlak van wonen, werken, winkelen en verblijven. Provast ontwikkelt sinds 1985 hoogwaardig en duurzaam vastgoed met passie, vakmanschap en ondernemerschap.
 
 

Basis Sponsoren